Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

3 top seller proizvoda koja morate imati u svojoj makeup kolekciji

Među našim najprodavanijim proizvodima, tri se izdvajaju po svim kriterijumima i definitivno su van konkurencije: Gel Eyeliner 77, Duraline i makeup brush 31T.

Sada već iconic AMC Gel Eyeliner u nijansi 77 je Inglotov signature proizvod. Obožavan od profesionalnih šminkera, makeup entuzijasta, blogera, beauty urednika i žena širom sveta, godinama je održao kvalitet i nepromenjenu formulaciju. Pigment visokog intenziteta pruža ultra duboku crnu boju nakon samo jednog nanošenja. Kremasta tekstura ovog ajlajnera savršeno klizi prilikom aplikacije i suši se u postojan fleek, otporan na mrlje i nabore.

Kako bi makeup umetnicima olakšao rad sa gelastim teksturama koje se po prirodi stvari brže suše, Inglot je kreirao nezamenljiv i na tržištu jedinstven proizvod, Duraline. Samo jedna kap Duraline rastvora oživeće vaš ajlajner, gel za obrve ili osušenu maskaru u rekordnom roku. I to nije sve! Ovaj fantastičan rastvor može se koristiti za transformaciju suve teksture u kremastu ili tečnu, bez obzira da li se radi o senkama, pigmentima, hajlajterima ili puderima. Otkrićete i da boja, sjaj i postojanost proizvoda, sa Duraline kapima postaju intenzivniji.

Četkica 31T je kosa sintetička četkica narandžaste boje, kreirana za izvlačenje ajlajnera. Savršeno je tanka i precizna, dok je ugao pod kojim je sečena čini sjajnom i za popunjavanje i oblikovanje obrva, kao i korekciju i oblikovanje usana nakon nanošenja ruža. Pogodna je za nanošenje gelastih, kremastih kao i puderastih proizvoda.