Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

3 top seller proizvoda koja morate imati u svojoj makeup kolekciji

Među našim najprodavanijim proizvodima, tri se izdvajaju po svim kriterijumima i definitivno su van konkurencije: Gel Eyeliner 77, Duraline i makeup brush 31T.

Sada već iconic AMC Gel Eyeliner u nijansi 77 je Inglotov signature proizvod. Obožavan od profesionalnih šminkera, makeup entuzijasta, blogera, beauty urednika i žena širom sveta, godinama je održao kvalitet i nepromenjenu formulaciju. Pigment visokog intenziteta pruža ultra duboku crnu boju nakon samo jednog nanošenja. Kremasta tekstura ovog ajlajnera savršeno klizi prilikom aplikacije i suši se u postojan fleek, otporan na mrlje i nabore.

Kako bi makeup umetnicima olakšao rad sa gelastim teksturama koje se po prirodi stvari brže suše, Inglot je kreirao nezamenljiv i na tržištu jedinstven proizvod, Duraline. Samo jedna kap Duraline rastvora oživeće vaš ajlajner, gel za obrve ili osušenu maskaru u rekordnom roku. I to nije sve! Ovaj fantastičan rastvor može se koristiti za transformaciju suve teksture u kremastu ili tečnu, bez obzira da li se radi o senkama, pigmentima, hajlajterima ili puderima. Otkrićete i da boja, sjaj i postojanost proizvoda, sa Duraline kapima postaju intenzivniji.

Četkica 31T je kosa sintetička četkica narandžaste boje, kreirana za izvlačenje ajlajnera. Savršeno je tanka i precizna, dok je ugao pod kojim je sečena čini sjajnom i za popunjavanje i oblikovanje obrva, kao i korekciju i oblikovanje usana nakon nanošenja ruža. Pogodna je za nanošenje gelastih, kremastih kao i puderastih proizvoda.