Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

5 higijenskih dodataka za svakog profesionalnog šminkera

Poslednjih godinu dana, svedoci smo velikih promena u svim oblastima života, a izuzetak nije ni posao koji toliko volimo – šminkanje. Širom sveta, make-up profesionalci su uveli dodatne mere koje se tiču higijenskih navika, i bez obzira na to što je higijena bila veoma važna i u vreme pre pandemije, sada je postala imperativ.

Upravo zbog toga, donosimo vam predloge za 5 dodataka koji će vam pomoći da higijenu u ovom poslu podignete na najviši nivo na veoma jednostavan način, a vašim klijentima pružiti iskustvo šminkanja u kome će se osećati sigurno i rasterećeno.

1. Špatula

Inglot dvostrana profesionalna špatula je jedan od dodataka koji bi uvek trebalo da imate pri ruci. Napravljena od materijala koji se jednostavno dezinfikuje, kreirana je sa dva precizna kraja pomoću kojih ćete brzo i lako izvaditi potrebnu količinu proizvoda iz teglice ili kutijice, kako biste uvek dobili teksturu ili boju koju želite.

2. Paleta

Inglot profesionalna paleta je najjednostavniji i najelegantniji način da uvek i svuda napravite kombinaciju tekstura i nijansi koje su vam potrebne. Laka za dezinfekciju, ergonomski oblikovana, idealna je za mešanje gelova, pudera, ruževa, pigmenata i ostalih proizvoda. 

3. Zaštitne mrežice za četke

Znamo da su četkice najdraži alat svakog make-up profesionalca ali i ljubitelja šminke – zato smo se pobrinuli da ih čuvate najbolje što možete kako bi vam trajale godinama. Inglot zaštitne mrežice za četke se mogu koristiti za čuvanje, za putovanja ili nakon pranja četki. Pomažu da četke zadrže pravilan oblik i budu uvek spremne za vasa šminkerska remek-dela.

4. Inglot čistač za četke

Četke možete oprati i sapunom, ali ako želite da vaši najdraži pomoćnici uvek budu besprekorni i spremni za novog klijenta, Inglot Brush Cleanser ne bi trebalo da zaobiđete. U praktičnom pakovanju sa pumpicom, sprej na bazi alkohola nežno i efikasno čisti prirodne i sintetičke četke, koje ostaju rastresite i meke nakon dezinfekcije. Kako bi zadržale oblik, stavite ih u zaštitne mrežice, i spremni ste da osvojite beauty svet!

5. Alkohol

Ovo već znate, ali nije naodmet pomenuti još jednom: nikad nemojte da ostanete bez sredstva za dezinfekciju. Uz često i detaljno pranje ruku, redovno i pažljivo dezinfikujte sav pribor, a vaše brižljive higijenske navike klijenti će uvek znati da cene.


Inglot kurs za šminkere

A ukoliko još niste počeli da se bavite ovim sjajnim poslom, Inglot vam u tome može pomoći  - pridružite se poznatoj Inglot školi šminkanja gde ćete od make-up profesionalaca sa bogatim iskustvom imati priliku da otkrijete tajne beauty i korektivnog makeup-a, uz poseban osvrt na trendove u beauty industriji.

Sertifikovani Inglot kurs za profesionalnog šminkera se organizuje dva puta godišnje, u trajanju od dva meseca (dva puta nedeljno po tri sata). Cena kursa, u koju su uračunati svi troškovi materijala, izrada sertifikata, snimanje završnog rada i izrada profesionalnih fotografija, je 1000 eura. 

Posebnu pažnju Inglot posvećuje higijeni, te ćete na ovom kursu naučiti kako da svojim klijentima pružite besprekornu uslugu koja poštuje najviše higijenske standarde

Za više informacija, pišite nam na e-mail, a čekamo vas i na Instagramu i Facebook-u!