Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

Bež ajlajner – prolećni trend za sve prilike

Bilo da ste profesionalni šminker ili samo volite da se šminkate, verovatno u svojoj kolekciji imate ajlajner bar u jednoj boji (najverovatnije crnoj), a  možda ste otkrili i čari ajlajnera u raznim nijansama, kojima možete da postignete široku paletu look-ova za različite prilike i raspoloženja.

Međutim, ako još uvek niste otkrili bež ajlajner i sve načine na koje ga možete koristiti, potrudićemo se da vas u ovom tekstu podsetimo na neke od njih, ali i otkrijemo zašto je baš bež ajlajner taj koji bi trebalo da nađe stalno mesto u vašoj kolekciji šminke, posebno kad u vidu imamo make-up trendove za predstojeću prolećno-letnju sezonu koji su najviše fokusirani upravo na oči.

Inglot bež ajlajner – AMC Gel Eyeliner #68

Inglot AMC Gel Eyeliner je dobro poznat svim ljubiteljima šminke – kremast i izuzetno lak za nanošenje, intenzivne boje i moći prekrivanja, dugotrajan je i vodootporan čak i kad se nanese u samo jednom sloju. 

Inglot AMC Gel Eyeliner najpreciznije se nanosi pomoću Inglot 31T ili Inglot 42T četkice, u zavisnosti od toga kakav efekat želite da postignete. 

Krupnije oči i blistaviji pogled

Ovo je je nešto što je većini poznato, ali da se podsetimo: bež ajlajner ispod oka, na donjoj liniji trepavica vizuelno čini oko krupnijim,a pogled blistavijim i odmornijim na vrlo suptilan način, tako da je ovo trik koji možete koristiti i za one dane kada želite potpuno prirodan izgled

Ukoliko bež ajlajner nanesete na sredinu gornjeg kapka, oči će dobiti dubinu, a ako ga dodate u unutrašnji ugao oka, dobićete blistaviji i sjajniji pogled.

Bež ajlajner kao malo umetničko delo

Bež ajlajner može se koristiti na različite načine i na gornjem kapku, a trendovi ove sezone ga predlažu umesto tamnijih boja u tanjoj ili debljoj liniji celom dužinom kapka, u kombinaciji sa “nude” ili senkama u pastelnim nijansama. 

Ako volite da eksperimentišete, uz malo vežbe ćete dobiti efektan “color-block” izgled kombinovanjem bež i ajlajnera u nekoj drugoj boji, tako što ćete na gornju liniju trepavica naneti bež, a zatim odmah iznad njega ajlajner u boji. Uz ovakvu šminku koja je sama po sebi malo umetničko delo, nisu vam potrebne druge nijanse na očima, već ste uz malo maskare spremni da zadivite sve oko sebe.

Za one koji su vični različitim načinima šminkanja očiju, bež ajlajner je obavezan saveznik u kreiranju zahtevnijih look-ova, poput popularnog “cut crease”.

Tu ne prestaje spisak načina kako da od svog bež ajlajnera, za koji se nadamo da će postati obavezan u vašoj make-up kolekciji, dobijete najviše: pomoć za definisanje obrva ili usana, umesto hajlajtera (ili kao podloga za hajlajter) na sredini iznad gornje usne kako biste je učinili punijom, tačkica na iznenadnim bubuljicama ili nepravilnostima umesto korektora - sve ovo uz brzo i pažljivo blendanje dok se ajlajner potpuno ne osuši - mogućnosti su mnogobrojne i zavise samo od vaše kreativnosti.