Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

Inglot Sparkler hajlajteri - zablistajte uz pomoć samo jednog proizvoda

Hajajlajteri su postali nezaobilazan deo šminkanja - tu su da dodaju prefinjenu notu kompletnom izgledu, osveže umoran i sivkast ten i “obrišu” po koju godinu. U moru proizvoda teško je (i skupo) napraviti pravi izbor, ali Inglot Sparkler hajlajteri će vam pomoći da eksperimetišete, isprobate razne efekte, i uvek kod sebe imate oružje za sjajan ten u praktičnom i kompaktnom pakovanju.


Izbor i vrste hajlajtera

Različiti tipovi kože, stilovi šminkanja i prilike zahtevaju različite vrste hajlajtera. Ako niste sigurni da li vam je potreban tečni ili hajlajter u prahu ili u kamenu, idealno rešenje su Inglot Soft Sparkler i Inglot Medium Sparkler, jer su pogodni za postizanje različitih efekata, od suptilnih i neupadljivih, sve do glamuroznih.

Ono što Inglot Sparkler pečene hajlajtere čini posebnim je kombinacija različitih boja i nijansi finih čestica koje su na prvi pogled neprimetne, ali način na koji prelmaju svetlost nenametljivo ističe prirodnu blistavost i lepotu, dajući dodatnu dimenziju licu. 


Inglot Soft Sparkler hajlajter

Ukoliko se nanese na najistaknutija mesta na licu a posebno na vrhove jagodica, Inglot Soft Sparkler hajlajter značajno doprinosi mlađem i svežijem izgledu, pružajući instant efekat jedre kože i mladalačkog sjaja, zbog čega je ovaj nežan hajlajter odličan izbor za one sa suvom kožom, ili kožom koja pokazuje prve znake starenja.

Inglot Medium Sparkler hajlajter

Inglot Medium Sparkler je takođe pečeni hajlajter jednako svilenkaste teksture ali nešto jačeg sjaja, a oba mogu biti mnogo intenzivnija kada se pomešaju sa Inglot Duraline. Na taj način ostaju izuzetno postojani, što je idealno za prilike koje zahtevaju šminku koja izgleda dobro u svim uslovima.

Za vidljiviji efekat prelamanja boja, Inglot Sparkler hajlajteri se mogu naneti tako što se pomešaju sa mistom za lice ili sprejom za setovanje šminke, čime se dobija staklasti sjaj kože.

Inglot hajlajteri za lice, oči i telo

Inglot Sparkler hajlajteri su multifunkcionalni, tako da se, osim na licu, mogu koristiti i na telu - učiniće mnogo za lep i negovan izgled dekoltea pomoću nekoliko poteza Inglot 51S ili Inglot 1SS četkom na ključnim kostima i ramenima.

Odlični su kao brzo, praktično rešenje i za senčenje kapaka – nijanse Inglot Soft Sparkler i Inglot Medium Sparkler hajlajtera su dovoljno neutralne da se mogu koristiti samostalno na očima da osveže i upotpune preplanuli  izgled celog lica, a mogu da se kombinuju i sa intenzivnijim bojama senki za postizanje bilo kog makeup look-a.