Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

Kako pravilo naneti karmin

Izgled karmina na usnama i njegova postojanost ne zavise samo od preciznosti njegovog nanošenja već i načina na koji se nanosi, kao i određenih koraka pre i posle nanošenja. Ukoliko želite lepe i pedantne usne, evo par saveta iz naše šminkernice.

1. Piling i hidratacija

Da bi ruž na usnama izgledao lepo, veoma je važno da su usne dobro hidrirane. Zato jednom nedeljno praktikujte blagi piling. Postoje gotovi pilinzi koje možete kupiti ili upotrebite ono što već imate u kuhinji: malo kristal šećera pomešajte sa limunom i blago istraljajte usta. Piling će sa usana ukloniti sve mrtve delove koji su suvi i samo narušavaju izgled usana. Nakon pilinga, nanesite balzam ili stik za negu usana. 

2. Olovka za usne 

Olovka za usne ne mora biti neophodna, ali može biti vaš najbolji saveznik. Ovivičiti usne, polako i precizno. Ukoliko volite da precrtate svoju prirodnu liniju usana, gledajte da u tome ne preterate jer se kod mnogih žena prirodna ivica primećuje, što onda može izgledati neprirodno. Kada opcrtate usne krenite popunjavati i unutrašnjojst usana kao da stavljate karmin. Ovaj trik učiniće da karmin, koji je naredni korak, bude postojaniji i da se ne razliva. Boja olovke za usne treba da bude što sličnija boji karmina, ali ukoliko želite da vizuelno povećate usta, poželjno je da na ivice stavite nijansu do dve tamniju olovku.

3. Nonošenjen karmina

Karmin možete naneti direktno iz pakovanja ili odgovarajućom četkicom za ruž. Ukoliko nanosite kremast karmin, da bi povećale njegovu postojanost na usnama, uzmite papirnu maramici i podelite je na najtanje slojeve, potom jedan sloj blago prislonite i zalepite na usne. Zatim ponovo nanesite karmin i ponovite ovaj postupak. Na ovaj način karmin će biti fiksiran i postojan.