Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

Kako pravilno odabrati prajmer

Makeup baza ili prajmer je obavezan proizvod u svakom ozbiljnom makeup neseseru. Različiti prajmeri se fokusiraju na različite probleme i stanja kože. U odnosu na sastav, mogu ublažiti teksturu, korigovati cvrenilo, hidrirati i osvežiti ten. Ipak zajednička namena svih baza je da ublaže nesavršenosti na licu, pripreme kožu za nanošenje pudera i produže postojanost šminke tokom dana. Apliciraju se pre tečnih i kremastih podloga, ali se zbog svoje zaštitne i korektivne funkcije mogu koristiti i kao samostalan proizvod.

U nastavku predstavljamo profesionalne prajmere koje možete pronaći u našoj ponudi. Pročitajte i otkrijte koji savršeno odgovara vašim potrebama.


1. Kada od baze očekujete ne samo da produži postojanost i svežinu šminke, već i da ublaži veličinu pora, da prekrije linijice i blago zagladi kožu, pravi izbor je UNDER MAKEUP BASE. Gelasta formulacija omogućava lako nanošenje pudera i ostalih proizvoda, dok je koža glatka i svilenkasta. Možete je koristiti i samostalno u veoma tankom sloju, za ublažavanje teksture. 

2. Ukoliko je koža masna, vaš glavni problem je postojanost šminke. MATTIFYING UNDER MAKEUP BASE je kreirana za izrazito masnu kožu, matira i pruža super dugotrajan efekat šminke. Formulacija je takođe gelasta, ali mnogo gušća u odnosu na Under Makeup Base. Savet naših šminkera je da ne preterate sa količinom. Nanesite na celo lice ili samo na masnije zone lica poput T- zone. Primetićete da ovaj prajmer intenzivno hvata puder, zbog čega će vam za blend trebati malo više vremena, ali će šminka ostati u savršeno nepormenjenom stanju satima, baš kao da ste se tek našminkali. 

3. Tokom leta, koža je mnogo više izložena štetnom spektru sunčevog zračenja. UVA I UVB zraci dokazano dovode do ubrzanog fotostarenja i pojave hiperpigmentacija na licu, zbog toga je SPF zaštita obavezna. UNDER MAKEUP BASE SPF 20  je naša podrška vašoj svakodnevnoj nezi ispod šminke. Za dodatnu negu i hidrataciju, formula je obogaćena ekstraktom crnog bisera, pa ovaj prajmer možete koristiti individualno ili ispod letnjeg makeup/a. Kreirana je tako da se može reaplicirati u toku dana i preko pudera. 

Svi naši proizvod su hipoalergijski.