Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

Kako pravilno odabrati prajmer

Makeup baza ili prajmer je obavezan proizvod u svakom ozbiljnom makeup neseseru. Različiti prajmeri se fokusiraju na različite probleme i stanja kože. U odnosu na sastav, mogu ublažiti teksturu, korigovati cvrenilo, hidrirati i osvežiti ten. Ipak zajednička namena svih baza je da ublaže nesavršenosti na licu, pripreme kožu za nanošenje pudera i produže postojanost šminke tokom dana. Apliciraju se pre tečnih i kremastih podloga, ali se zbog svoje zaštitne i korektivne funkcije mogu koristiti i kao samostalan proizvod.

U nastavku predstavljamo profesionalne prajmere koje možete pronaći u našoj ponudi. Pročitajte i otkrijte koji savršeno odgovara vašim potrebama.


1. Kada od baze očekujete ne samo da produži postojanost i svežinu šminke, već i da ublaži veličinu pora, da prekrije linijice i blago zagladi kožu, pravi izbor je UNDER MAKEUP BASE. Gelasta formulacija omogućava lako nanošenje pudera i ostalih proizvoda, dok je koža glatka i svilenkasta. Možete je koristiti i samostalno u veoma tankom sloju, za ublažavanje teksture. 

2. Ukoliko je koža masna, vaš glavni problem je postojanost šminke. MATTIFYING UNDER MAKEUP BASE je kreirana za izrazito masnu kožu, matira i pruža super dugotrajan efekat šminke. Formulacija je takođe gelasta, ali mnogo gušća u odnosu na Under Makeup Base. Savet naših šminkera je da ne preterate sa količinom. Nanesite na celo lice ili samo na masnije zone lica poput T- zone. Primetićete da ovaj prajmer intenzivno hvata puder, zbog čega će vam za blend trebati malo više vremena, ali će šminka ostati u savršeno nepormenjenom stanju satima, baš kao da ste se tek našminkali. 

3. Tokom leta, koža je mnogo više izložena štetnom spektru sunčevog zračenja. UVA I UVB zraci dokazano dovode do ubrzanog fotostarenja i pojave hiperpigmentacija na licu, zbog toga je SPF zaštita obavezna. UNDER MAKEUP BASE SPF 20  je naša podrška vašoj svakodnevnoj nezi ispod šminke. Za dodatnu negu i hidrataciju, formula je obogaćena ekstraktom crnog bisera, pa ovaj prajmer možete koristiti individualno ili ispod letnjeg makeup/a. Kreirana je tako da se može reaplicirati u toku dana i preko pudera. 

Svi naši proizvod su hipoalergijski.