Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

MALI VODIČ ZA SAVRŠENE OBRVE

Obrve daju ekspresiju celom licu i mogu puno da govore o emocijama i karakteru. Uredne i lepo oblikovane obrve vizuelno će izmeniti oblik oka, ublažiti podočnjake i druge nepravilnosti na licu, te učiniti da izgledate mlađe i vedrije. Stoga je njihovo sređivanje korak koji ne bi trebalo zanemarivati. 

Olovka za brze rezultate

Olovka za obrve je među najpopularnijim proizvodima, a ujedno i najlakšim za upotrebu. Da biste postigli najbolji efekat, laganim i kratkim potezima, olovkom povlačite od unutrašnjiosti ka spolja. Izaberite nijansu u boji vaših obrva ili nešto svetliju ako imate tamnu kosu, odnosno neštotamniju ako imate svetlu kosu. Precizan vrh pomoći će vam da stvorite prirodniji izgled.

Predlog: Inglot Eyebrow Pencil

Senka za definiciju i prirodan izgled

Senke su najbolji izbor kada želite potpuno prirodan efekat. Odličan rezultat postići ćete kombinacijom dve nijanse: tamnije za definiciju luka i svetlije za unutrašnju liniju bližu oku. Tamnija nijansa bi trebalo da odgovara prirodnoj boji vaših obrva, ali izbegavajte crnu jer deluje neprirodno. Senke se nanose koso sečenom četkicom tvrđe dlake, u kraćim kontrolisanim potezima.

Predlog: Inglot Freedom System senke za obrve

Fina tekstura, odlična pigmentacija i veliki izbor nijansi, čini ove senke nezaobilaznim i lakim za korišćenje, ne samo od strane profesionalnih šminkera već i amatera.

Gel za dugotrajan efekat

Idealan je za popunjavanje praznina u obrvama, konturisanje i postizanje savršenog oblika, ali zahteva i izvesnu uvežbanost i preciznost. Sintetičkom četkicom sa oštrim kosim vrhom ili četkicom za nanošenje ajlajnera popunite prazne segmente i ostatak površine obrva.

Predlog: Inglot AMC Brow Liner Gel

Vodootporna formula ovog gela obogaćena ceramidima, pruža dugotrajnu boju i pedantan finalni izgled.

Puder za ublažavanje oštrih linija

Dramatično popunjene obrve možete ublažiti puderom ili senkom za nijansu svetlijom od boje vaših obrva. Puder će umekšati grube linije olovke i pomoći u dobijanju dimenzionalnijeg izgleda. Na ovaj način postižete definisan izgled obrva koje nisu previše tamne.

Predlog: Inglot Freedom System HD Sculpting Powder

Puder visoke pigmentacije i svilenkaste teksture, čija paleta objedinjuje dvanaest toplih i hladnih tonova kreiranih da imitiraju prirodne nijanse senki na licu, što ih čini višestruko upotrebljivim, ne samo za konturisanje lica već i za senčenje obrva.

Korektor za preciznost

Ne preterujte sa proizvodom. Višak možete uklonite tapkanjem maramicom ili četkicom za raščešljavanje. Na taj način ćete ujednačiti nijansu i ublažiti linije. Za precizne i dodatno naglašene obrve, koristite tečni korektor. Korektorom iscrtajte spoljašnju i unutrašnju ivicu, a potom sve ublažite i fiksirajte bež senkom ili puderom.

Predlog: Inglot Under Eye Concealer

Obogaćen silikonima organskog porekla i Vitaminom E, ovaj korektor pruža odlično prekrivanje, a istovremeno poboljšava teksturu kože i čini da ona izgleda vizuelno lepše.

Bonus saveti

1. Prilagodite oblik obrva proporcijama lica

Ako ste preterali sa čupanjem i niste sigurni gde da počnete sa iscrtavanjem, postavite olovku vertikalno sa strane nosa - tu bi trebalo da počinje koren obrva. Nakrivite olovku, ostavljajući kraj na nosu, pređite zenicu i stižete do mesta gde bi trebalo da se nalazi luk vaših obrva. Prevucite olovku od nosa do spoljnjeg ugla oka i stižete do mesta gde se obrve završavaju.

2. Guste ili tanje?

Pri oblikovanju obrva cilj je da otvorite pogled povećanjem prostora između obrva i gornje linije trepavica. Tanke obrve po pravilu čine lice ozbiljnijim i oštrijim, međutim guste obrve nisu uvek najbolji izbor. Ako imate sitno lice i oči, ovakve obrve će dominirati licem. U tom slučaju, važno je da ih stanjite.

3. Pomoć iz kupatila

Ukoliko su vam obrve neuredne, a nemate vosak pri ruci da ih učvrstite, poslužite se lakom za kosu. Na četkicu za raščešljavanje nanesite malo spreja za kosu. Lak će savršeno učvrstiti postojeći oblik vaših obrva.