Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

MALI VODIČ ZA SAVRŠENE OBRVE

Obrve daju ekspresiju celom licu i mogu puno da govore o emocijama i karakteru. Uredne i lepo oblikovane obrve vizuelno će izmeniti oblik oka, ublažiti podočnjake i druge nepravilnosti na licu, te učiniti da izgledate mlađe i vedrije. Stoga je njihovo sređivanje korak koji ne bi trebalo zanemarivati. 

Olovka za brze rezultate

Olovka za obrve je među najpopularnijim proizvodima, a ujedno i najlakšim za upotrebu. Da biste postigli najbolji efekat, laganim i kratkim potezima, olovkom povlačite od unutrašnjiosti ka spolja. Izaberite nijansu u boji vaših obrva ili nešto svetliju ako imate tamnu kosu, odnosno neštotamniju ako imate svetlu kosu. Precizan vrh pomoći će vam da stvorite prirodniji izgled.

Predlog: Inglot Eyebrow Pencil

Senka za definiciju i prirodan izgled

Senke su najbolji izbor kada želite potpuno prirodan efekat. Odličan rezultat postići ćete kombinacijom dve nijanse: tamnije za definiciju luka i svetlije za unutrašnju liniju bližu oku. Tamnija nijansa bi trebalo da odgovara prirodnoj boji vaših obrva, ali izbegavajte crnu jer deluje neprirodno. Senke se nanose koso sečenom četkicom tvrđe dlake, u kraćim kontrolisanim potezima.

Predlog: Inglot Freedom System senke za obrve

Fina tekstura, odlična pigmentacija i veliki izbor nijansi, čini ove senke nezaobilaznim i lakim za korišćenje, ne samo od strane profesionalnih šminkera već i amatera.

Gel za dugotrajan efekat

Idealan je za popunjavanje praznina u obrvama, konturisanje i postizanje savršenog oblika, ali zahteva i izvesnu uvežbanost i preciznost. Sintetičkom četkicom sa oštrim kosim vrhom ili četkicom za nanošenje ajlajnera popunite prazne segmente i ostatak površine obrva.

Predlog: Inglot AMC Brow Liner Gel

Vodootporna formula ovog gela obogaćena ceramidima, pruža dugotrajnu boju i pedantan finalni izgled.

Puder za ublažavanje oštrih linija

Dramatično popunjene obrve možete ublažiti puderom ili senkom za nijansu svetlijom od boje vaših obrva. Puder će umekšati grube linije olovke i pomoći u dobijanju dimenzionalnijeg izgleda. Na ovaj način postižete definisan izgled obrva koje nisu previše tamne.

Predlog: Inglot Freedom System HD Sculpting Powder

Puder visoke pigmentacije i svilenkaste teksture, čija paleta objedinjuje dvanaest toplih i hladnih tonova kreiranih da imitiraju prirodne nijanse senki na licu, što ih čini višestruko upotrebljivim, ne samo za konturisanje lica već i za senčenje obrva.

Korektor za preciznost

Ne preterujte sa proizvodom. Višak možete uklonite tapkanjem maramicom ili četkicom za raščešljavanje. Na taj način ćete ujednačiti nijansu i ublažiti linije. Za precizne i dodatno naglašene obrve, koristite tečni korektor. Korektorom iscrtajte spoljašnju i unutrašnju ivicu, a potom sve ublažite i fiksirajte bež senkom ili puderom.

Predlog: Inglot Under Eye Concealer

Obogaćen silikonima organskog porekla i Vitaminom E, ovaj korektor pruža odlično prekrivanje, a istovremeno poboljšava teksturu kože i čini da ona izgleda vizuelno lepše.

Bonus saveti

1. Prilagodite oblik obrva proporcijama lica

Ako ste preterali sa čupanjem i niste sigurni gde da počnete sa iscrtavanjem, postavite olovku vertikalno sa strane nosa - tu bi trebalo da počinje koren obrva. Nakrivite olovku, ostavljajući kraj na nosu, pređite zenicu i stižete do mesta gde bi trebalo da se nalazi luk vaših obrva. Prevucite olovku od nosa do spoljnjeg ugla oka i stižete do mesta gde se obrve završavaju.

2. Guste ili tanje?

Pri oblikovanju obrva cilj je da otvorite pogled povećanjem prostora između obrva i gornje linije trepavica. Tanke obrve po pravilu čine lice ozbiljnijim i oštrijim, međutim guste obrve nisu uvek najbolji izbor. Ako imate sitno lice i oči, ovakve obrve će dominirati licem. U tom slučaju, važno je da ih stanjite.

3. Pomoć iz kupatila

Ukoliko su vam obrve neuredne, a nemate vosak pri ruci da ih učvrstite, poslužite se lakom za kosu. Na četkicu za raščešljavanje nanesite malo spreja za kosu. Lak će savršeno učvrstiti postojeći oblik vaših obrva.