Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

Inglot Oxford Street

Inglot Cosmetics

Pun naziv: DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE INGLOT KOZMETIKA RS DOO BEOGRAD

MB 20603127

PIB 106445809

Ul. Makedonska 30. Eurocentar, I sprat, Beograd 062767566

Radnim danima 10-21h, subotom 12-19h i nedelja-zatvoreno

inglotbelgrade@gmail.com

Sa više od 35 godina iskustva usredsređeni smo na stalni razvoj. Lokalni uspeh doveo nas je do ideje da marku predstavimo na međunarodnom tržištu. Od 2006. mapa lokacija cvjeta, pogađajući prestižna mesta na svetu. Ljubitelji šminke mogu nas pronaći na 6 kontinenata na preko 800 lokacija, od londonske ulice Oxford Street, Piazze del Duomo u Milanu, Times Squarea u New Yorku do Grand Canal Shoppesa u Las Vegasu.

Ne plašeći se izazova prisutni smo na vrhunskim događanjima poput Velike četvorke svetskih modnih nedelja u saradnji sa modnim brendovima i dizajnerima poput Kenza, Coacha, Michaela Costella, Vionneta ili Francesca Scognamiglia.

Štoviše, uključeni smo u velike projekte na Broadwayu, uključujući mjuzikle poput Mamma Mia, PIPPIN, The Lion King, Wicked ili The Cripple of Inishmaan, da nabrojimo samo neke. 

Po čemu je INGLOT toliko poseban? PROIZVODI - naš ponos! Kombinacija naučne tehnologije sa živim bojama rezultirala je impresivnim obiljem proizvoda i boja u koje se možete zaljubiti. 95% kozmetike i pribora za šminkanje proizvedeno je u našem savremenom pogonu. Što je još važnije, visokokvalitetni sastojci idu ruku pod ruku s poštenim cenama.