Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·    Na novoj adresi    ·    Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, Beograd    ·   

Soap Brow

Postignite savršene obrve i istaknite svoj prirodni izgled uz Soap Brow!

Soap Brow je ključni alat za postizanje prelepo oblikovanih obrva koje će sigurno privući pažnju. Bilo da želite efekat punih, prirodnih ili definisanijih obrva, Soap Brow će vam pomoći da one izgledaju savršeno čitav dan. Evo kako da iz ovog multi-funkcionalnog proizvoda izvučete maksimum.

Korak 1: Priprema

Pre početka, obrve treba da su čiste i suve. Uklonite svu šminku i nečistoće koristeći blagi sapun i vodu. Osušite ih nežnim tapkanjem peškirom.

Korak 2: Aktiviranje sapuna

Navlažite čistu spoolie četkicu, a zatim njome blago pređite preko sapuna. Četkica treba da bude ravnomerno natopljena sapunom.

Korak 3: Oblikovanje obrva

Kratkim, uspravnim potezima četkice, nanesite sapun na obrve. Prilagodite pritisak i ugao četkice kako biste postigli željeni oblik i punoću obrva. Možete koristiti i češalj za obrve da biste ih dodatno oblikovali.

Korak 4: Fiksiranje i setovanje

Nakon što ste oblikovali obrve sapunom, blago ih pritisnite prstom ili drškom četkice. Na taj način ćete ih fiksirati i setovati. Gelasta tekstura našeg sapuna se brzo suši što osigurava dugotrajnost i sprećava pomeranje dlačica.Dodatne opcije

Soap Brow je više od običnog alata za oblikovanje obrva. Evo par profesionalnih saveta na koje ga još načine možete koristiti.

Kao prajmer za maskaru: nanesite tanak sloj sapuna na trepavice pre nanošenja maskare kako biste im dali veći volumen i definiciju.

Za kreiranje teksture za kosu: protrljajte sapun i par kapi vode među dlanovima dok ne dobijete penu, a zatim oblikujte kosu kako biste postigli bolju teksturu i "beach" izgled.

Kao bazu za obrve: Soap Brow možete koristiti i kao bazni proizvod pre nanošenja drugih proizvoda za obrve, kako biste im dali dodatnu stabilnost i trajnost.